Framtidens leveranser- gods:

Paketboxar utomhus tas bort i Stockholm
4 juli, 2023
Framtidens leveranser – mat:
4 juli, 2023
Paketboxar utomhus tas bort i Stockholm
4 juli, 2023
Framtidens leveranser – mat:
4 juli, 2023

Greentechbolaget KookieJar och logistikbolaget Jetpak inleder ett samarbete för att utveckla drönarteknik som möjliggör säker och effektiv transport av gods i större volymer. Avsiktsförklaringen är ett första steg mot att förbättra och utveckla användningen av drönare inom godstransportsektorn och möjliggöra en smidigare, miljövänligare och effektivare hantering av leveranser med drönare. Läs mer i länken: https://news.cision.com/se/jetpak-top-holding-ab/r/jetpak-och-kookiejar-of-sweden-ab-i-samarbete-for-att-mojliggora-godstransporter-med-dronare,c3797981?fbclid=IwAR2LMtCNqffL-i84816L6FrhIulwqvrY3XsY1ONkHsLTOJsI33o2WJvOhxs