Nedläggningstrend i ICA’s posthantering?

DHL storsatsar i Köpenhamn
17 januari, 2019
15 ICA-butiker slutar som paketombud
22 januari, 2019
DHL storsatsar i Köpenhamn
17 januari, 2019
15 ICA-butiker slutar som paketombud
22 januari, 2019

Ytterligare två Ica-butiker slutar som postombud, uppger Fri Köpenskap. Flera butiker lider av stora platsbekymmer när det kommer till posthanteringen. Men det handlar inte bara om volymen. Konsekvensen av den ökande e-handeln är inte bara fler paket utan även andra förändringar den för med sig. Själva området av postadresser man som paketombud omfattar krymper. Till slut består paketkundskretsen bara av ordinarie stamkunder där det inte finns någon nämnvärd merförsäljning att hämta. Ingen som ”passar på” att handla när man ändå ska hämta paketet.

Läs mer här: