Leveriet expanderar

DHL&Unifaun lanserar ny möjlighet
21 november, 2019
PostNord undersöker returlogistik
21 november, 2019
DHL&Unifaun lanserar ny möjlighet
21 november, 2019
PostNord undersöker returlogistik
21 november, 2019

Leveriet/Atrium Ljungberg expanderar sitt lyckade koncept för paketutlämning med att öppna på två nya platser i landet inom kort. Leveriet fungerar även som en logistikhubb för e-handlare och andra aktörer som behöver ett så kallat utskjutet lager. E-handelsaktörer kan också visa upp sina produkter i en fysisk miljö med möjlighet att skapa personlig kontakt med sina kunder. Leveriet samlar flera transportbolag under ett och samma tak. I dagsläget har Leveriet samarbete med Postnord, DB Schenker, DHL, UPS, Bring och Best Transport.

Läs mer här:

Foto: Atrium Ljungberg