Silversurfarna ökar sitt e-handlande

Amazon snart här nu
14 maj, 2020
Nya rekordnivåer för e-handeln
9 juli, 2020
Amazon snart här nu
14 maj, 2020
Nya rekordnivåer för e-handeln
9 juli, 2020

Klarna ger ut en egen e-handelsrapport där man har delat upp E-handelsvåren i tre tydliga faser. Den första inföll när många hushåll började bunkra mat- och apoteksvaror i början av mars månad. Den andra i mitten av mars, när de flesta svenskar började spendera mer tid hemma och behovet av underhållning och produkter till hemmet ökade som en följd av detta. Och den tredje i slutet av april och starten av maj, när konsumtionsmönstren börjar återgå mer till tillståndet innan coronapandemins utbrott. Likt andra rapporter konstaterar bland annat Klarnas att silversurfarna, de över 56 år, har ökat sitt e-handlande rejält den senaste tiden.

Läs mer här: