Inside the Box – Utmanare till iBoxen

Enorm logistiksatsning byggs i Norrköping
2 juli, 2021
DB Schenker testar bostadsnära leveranser
8 juli, 2021
Enorm logistiksatsning byggs i Norrköping
2 juli, 2021
DB Schenker testar bostadsnära leveranser
8 juli, 2021

Inside The Box heter iBoxens utmanare som delar visionen om en öppen och oberoende infrastruktur för paketskåp. Företagets ”Inside The Box” vill göra om kunders egna, befintliga brevlådor vid villor och radhus till leveransskåp genom att byta ut lådornas lås till smarta lås. Kunden/brevlådeägaren ska fortfarande kunna öppna brevlådan som vanligt med nyckel men ska även kunna knacka på låset om kunden har sin mobil i närheten. Inside The Box samarbetar med fraktbolag som Premo, DHL, PostNord och Best samt med flera e-handlare som kommer att ge kunderna den egna brevlådan som leveransalternativ.

Läs mer här: