20 års-jubileum för Postnords paketombud

DB Schenker testar bostadsnära leveranser
8 juli, 2021
Postnord ökar sin omsättning
16 juli, 2021
DB Schenker testar bostadsnära leveranser
8 juli, 2021
Postnord ökar sin omsättning
16 juli, 2021

Som första postföretag i världen valde Postnord i början av 2000-talet att satsa på ombud. Nu har det gått 20 år sedan det första ombudet lanserades och trots mängden av leveransalternativ som uppstått sedan dess håller sig ombuden fortsatt aktuella. Postnord säger själva att det inte finns något alternativ som är lika effektivt som ombud för att hantera de enorma paketvolymer e-handeln ger, både ur kostnadssynpunkt och för miljön. Idag har Postnord många butiker som står på kö för att få bli paketombud. För att få bli ombud gäller dock rigorösa regler. Det är till exempel viktigt att ha bra öppettider samt att platsen och lokalen upplevs som tillgänglig för kunderna.

 

Läs mer här: