Ombud upphör efter hot

DHL beställer elflygplan
16 augusti, 2021
Apotea om glesbygdsleveranser
25 augusti, 2021
Visa alla
Ica i Bro centrum uppger i en Facebookpost på måndagsförmiddagen att de från och med den 20 september slutar att hantera post och paket. Beslutet är taget i dialog med Postnord och kommer av ”det arbetsmiljöproblem och den otrygghet som hanteringen kommit att innebära”. Sveriges Paketombud har tidigt uppmärksammat de här problemen och just säkerhet är en av de frågor som vi jobbat med sedan vi startade vår resa 2016 under parollen ”trygghet och lönsamhet för dig som jobbar med paket”. Att bli utsatt för hot i sitt arbete kan aldrig accepteras och vi ser gärna att samtliga paketaktörer arbetar tillsammans med oss för att hitta gemensamma vägar framåt, både när det gäller säkerhet som lönsamhet för Sveriges alla paketombud.