Tävling för mindre luft i paketen

Stal försändelser
17 september, 2021
Ny e-barometer ute, fortsatt uppgång för e-handeln
21 september, 2021
Stal försändelser
17 september, 2021
Ny e-barometer ute, fortsatt uppgång för e-handeln
21 september, 2021

Som paketombud har du säkert tagit emot otaliga försändelser som innehållit mer luft än produkter. E-handlare har med rätta fått utstå mycket kritik kring hur de förpackar varor. Paketen blir omfångsrika och de tar upp onödigt stor plats både i transporter och på ombudshyllor. Blir paketen mindre kan fler leveranser transporteras tillsammans och därmed begränsa påverkan på klimatet. Postnord, som är en av de drivande i frågan om luft i paketen, lanserar nu tävlingen “Airfluencers”. Det är ett initiativ för att hylla de luftsnålaste paketen där låter kunderna får nominera duktiga e-handlare. Tävlingen drar igång under nästa vecka och den e-handlare med flest nomineringar blir utsedd till “Årets Airfluencer”.

Läs mer här: