Sveriges Paketombud om paketombudens arbetsmiljö

TV4 om droghandeln på nätet i Vilhelmina
3 december, 2019
PostNord utan problem under Black Friday
3 december, 2019
TV4 om droghandeln på nätet i Vilhelmina
3 december, 2019
PostNord utan problem under Black Friday
3 december, 2019

Sveriges Paketombuds Olle Janrik uttalar sig idag i tidningen Arbetsliv, Sveriges största facktidning inom området arbetsmiljö. Både Arbetsmiljöverket och Sveriges Paketombud vill se bättre samordning för att förbättra arbetsmiljön för alla de aktörer som hanterar paket innan de når kunden. Arbetsmiljöverkets inspektioner har välkomnats av Sveriges Paketombud:
– De krav som ställts har varit rimliga. Det behövs en bra arbetsmiljö. Prognosen pekar mot att e-handeln ska gå upp till hälften av den totala detaljhandeln. Då talar vi om enorma flöden, säger Olle Janrik, vice VD på Sveriges Paketombud.

Läs mer här:

Foto: Gudellaphoto