Företaget Droppa lanserar nytt returkoncept

Postnords rapport visar nedgång för e-handeln
24 maj, 2022
AliExpress placerar ut paketskåp
15 juli, 2022
Postnords rapport visar nedgång för e-handeln
24 maj, 2022
AliExpress placerar ut paketskåp
15 juli, 2022

En ny e-handelsleverantör vid namn Droppa ska lösa problemen med returerna inom näthandeln. Genom att samfrakta alla returer från olika ombud ska man kunna sänka kostnaderna men också miljöpåverkan. Droppa har ingått ett avtal med Reitan Convenience och kunder som handlar hos någon av Droppas anslutna e-handlare kan lämna in returer direkt på en Pressbyrånbutik eller 7-Eleven, utan krångel med returblankett eller förpackning. 100 nya Droppa-ombud planeras till sommaren och planen är att tjänsten ska nå 400 ombud innan året är slut. E-handlare som hittills anslutit sig till tjänsten är Apoteas systerbolag Babyland, Widforss och Stor&Liten.

Läs mer här: